Activitati Birou de Catehizare Tineret

Întâlnirea cu preoţii responsabili cu cateheza parohială din Protoierii

Marţi, 3 februarie 2009, a avut loc la Centrul Eparhial al Episcopiei Râmnicului întâlnirea cu preoţii responsabili cu cateheza parohială din cadrul fiecărui protopopiat.

Sesiunea de informare şi instruire a preoţilor din Protoieria Horezu

Luni, 9 februarie 2009, la sediul Protoieriei Horezu, s-a desfăşurat sesiunea de informare şi instruire a preoţilor privind implementarea în parohii a proiectului catehetic "Hristos împărtăşit copiilor".

Sesiunea de informare şi instruire a preoţilor din Protoieria Drăgăşani

Luni, 16 februarie 2009, la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” din municipiul Drăgăşani, s-a desfăşurat sesiunea de informare şi instruire a preoţilor privind implementarea în parohii a proiectului catehetic "Hristos împărtăşit copiilor".

Prima sesiune de informare şi instruire a preoţilor din Protoieria Rm. Vâlcea

Luni, 2 martie 2009, a avut loc Sesiunea de instruire a preoţilor din mediul urban din cadrul Protoieriei Vâlcea, cu privire la implementarea în parohii a proiectului catehetic "Hristos împărtăşit copiilor".

Înfiinţarea centrelor catehetice în municipiul Rm.Vâlcea

Joi, 12 martie 2009, s-au reunit la sediul Protoieriei Rm.Vâlcea preoţii din municipiul Râmnicu Vâlcea pentru a înfiinţa centre catehetice în cadrul oraşului.

A doua sesiune de informare şi instruire a preoţilor din Protoieria Rm.Vâlcea

Luni, 16 martie 2009, a avut loc Sesiunea de informare şi instruire a preoţilor din mediul rural din cadrul Protoieriei Râmnicu Vâlcea, cu privire la implementarea în parohii a proiectului catehetic "Hristos împărtăşit copiilor".